Plast

Praktiske avfallsbeholdere i plast fra den anerkjente produsenten Weber. Vi fører beholdere fra 60L opp til 1100L. Så her er det mange varianter av størrelser, ekstrautstyr og løsninger; preging, innkast, farger, låsemuligheter med mer å velge mellom. Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne en løsning tilpasset ditt behov.

Sertifiserte produkter i høy kvalitet

Avfallsbeholderprodusenten Weber tilbyr deg et optimalt utvalg av beholdere i mange størrelser. Våre høykvalitetsbeholdere produseres utelukkende i Tyskland. Alle våre avfallsbeholdere er produsert og sertifisert i henhold til den europeiske standarden EN 840, og oppfyller i tillegg kvalitetskriteriene til RAL GZ 951/1, samt lovbestemmelsene til GS-merket (Certified Safety).

Naturligvis oppfyller Webers avfallsbeholdere forskriftene i direktiv 2000/14 EC og er merket med både passende støynivå (dBA) og CE-merket. Beholderne er i tillegg UV-stabilisert, værbestandig, slagfast ved lave temperaturer og motstandsdyktig mot varme og kjemikalier.

Kommuner, renovasjonsselskaper og andre storskalakunder er overbevist og benytter seg av våre beholdere.

Weber avfallsbeholdere er tilgjengelig i mange farger – og er ideelle for innsamling av papp og papir, glass- og metallemballasje, plast, bioavfall med mer. 

Stort utvalg – høyeste kvalitet!

Flere kategorier