WASTEMATE

Solcelledrevet avfallsbeholder med
komprimering

WasteMate er vår bærekraftige løsning som gir kontrollert avfalls- og
søppelhåndtering i ethvert offentlig rom. WasteMate -innsamlingsprosess er 85 % mer effektiv med tilsvarende reduksjoner i karbon-fotavtrykket.

WasteMate-komprimatoren gjør det mulig å samle opp mer enn fem ganger
det opprinnelige avfallsvolumet før tømming av beholderen blir nødvendig.

Beholderen har en rekke smarte funksjoner inkludert nivåmåling, den varsler automatisk og kommer i størrelsene 120, 200 og 240 liter.

Enkel tømming kombinert med den solide konstruksjonen, robusthet og et prisvinnende design gjør det både lett og smart å elske WasteMate!

WasteMate - smart avfallsbeholder_utvalg

Fordeler med WasteMate

Clean City Manager gir deg full oversikt over fyllingsgrad, plassering, status og ellers alt man trenger å vite om hver enkelt avfallsbeholder, enten på pc eller app.

WasteMate måler nivået i beholderen i sanntid, det vil si at du til enhver tid vil kunne få informasjon. Automatiske varsler sendes blant annet når beholderen nærmer seg full eller har feil.

WasteMate har en komprimerende funksjon drevet av solcelleenergi – kombinert med nivåmålingen vil den automatisk igangsette komprimeringssyklusen ved behov. Syklusen er tilnærmet lydløs og tar under 1 minutt. Beholderen er låst for å ivareta sikkerheten under komprimeringen. 

Takket være denne komprimerende funksjonen vil beholderen kunne romme 5-8 ganger mer enn tradisjonelle beholdere. Det gir merkbare besparelser!

Takket være komprimeringssfunksjonen vil en WasteMate kunne romme 5-8 ganger mer kontra ordinære beholdere, dette gir merkbare besparelser og kombinert med nivåmåling vil blant annet tømmerutinene effektiviseres voldsomt. Vi snakker om både en reduksjon i antallet, god rute planlegging og å unngå unødvendig tømming.

Ta kontakt med oss for å høre våre positive erfaringer rundt dette. 

WasteMate er et lukket system skjermet for ytre påvirkninger (blant annet vær/klima), og den rommer en ordinær trillebeholder i størrelsene 120, 200 og 240 liter. Dette gjør at søppel ikke flyter rundt beholderen, blir tatt av vind og spres i nærliggende områder, blir fuktig osv. Samtidig er den skjermet for skadedyr (rotter, mus, fugler) og lukt begrenses.

Trillebeholderen gjør det enkelt og hygienisk for renovatør å tømme.

WasteMate er av høy og holdbar kvalitet, konstruert av solid stål som tåler de fleste vanlige ytre påvirkninger. WasteMate krever lite vedlikehold og er tilnærmet veltesikker!

I tillegg til den solide konstruksjonen kan WasteMate skrus fast til et betongelement for ytterligere forankring. 

Elektronikk, bevegelige deler og skjoldet over solcellepanelet er konstruert for å være holdbare og leve lenge.

Ta kontakt med oss for detaljer.

Selv om WasteMate er solid, robust og tilnærmet veltesikker er den enkel å plassere eller flytte med riktig utstyr. Den er «nett» og tar lite plass, dog er det viktig å tenke på at den ikke bør plasseres i områder med skygge av hensyn til solcellepanel og komprimeringsfunksjon.

Samtidig er den enkel å tømme for renovatøren takket være at den inneholder en ordinær trillebeholder (120 – 240 liter). Beholderen tas enkelt ut og inn.

WasteMate er solcelledrevet og får all sin energi til drift av komprimator, nivåmåling, GPS og øvrig elektronikk fra solen. Ingen kabler eller eksterne tilkoblinger er nødvendig!

Våre smarte produkter

Les WasteMate online brosjyre

Bruk pilene til høyre og venstre for å bla igjennom brosjyren.
Se også verktøy linjen i bunn for full skjerm, nedlastning med mer.