Avfallsbeholdere

Vi leverer alt av utstyr til kildesortering og ulike avfallsbeholdere i forskjellige materialer tilpasset de aller fleste behov. På disse sidene presenterer vi noen av våre bestselgere.

Her finner du informasjon om og kan se et utvalg av våre avfallsbeholdere i plast, galvanisert, rustfritt stål, samt beholdere for ulike typer farlig avfall og kjøleskap for matavfall. Her finner du også tilleggsutstyr til avfallsbeholderne våre. 

Plast

Praktiske avfallsbeholdere i plast fra den anerkjente produsenten Weber. Vi fører beholdere fra 60 liter opp til 1100 liter. Så her er det mange varianter av størrelser, ekstrautstyr og løsninger; preging, innkast, farger, o.l. å velge mellom. Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne en løsning tilpasset ditt behov.

Rustfritt stål

Robuste og fine avfallsbeholdere med tidsriktig design. Elegante linjer som lar seg integrere i nesten enhver interiørstil og arkitektur.  Dette er beholdere som er ideelle på hoteller, idrettsarenaer, flyplasser, messehaller, kjøpesentre, osv. Men også andre steder hvor kvalitet og design teller.

Galvanisert stål

Smarte avfallsbeholdere av galvanisert stål. Spesielt egnet for midlertidig lagring av oljeprodukter og varmt avfall, og er derfor praktisk i tette bystrøk eller på steder med høye krav til brannbeskyttelse. Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne en løsning tilpasset ditt behov.

Kjøleskap for matavfall

Vi leverer kjøleskap for matavfallsbeholdere som er meget praktiske i bruk. Skapene kommer i flere ulike størrelser, se utvalg eller ta kontakt med oss.

Beholder kategorier