Kildesortering

Vi leverer alt av utstyr til kildesortering og ulike avfallsbeholdere i forskjellige materialer tilpasset de aller fleste behov. På disse sidene presenterer vi noen av våre bestselgere.

Her finner du informasjon om og kan se et utvalg av våre avfallsbeholdere i plast, galvanisert, rustfritt stål, samt beholdere for ulike typer farlig avfall og kjøleskap for matavfall. Her finner du også tilleggsutstyr til avfallsbeholderne våre. 

Kontakt oss så hjelper vi deg med å finne riktig løsning.

Kontakt oss

Beholdere på hjul

Praktiske avfallsbeholdere i plast fra den anerkjente produsenten Weber. Vi fører beholdere fra 60 liter opp til 1100 liter. Så her er det mange varianter av størrelser, ekstrautstyr og løsninger; preging, innkast, farger, o.l. å velge mellom. Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne en løsning tilpasset ditt behov.

Se alle produkter

Beholdere ute

Robuste og fine avfallsbeholdere med tidsriktig design. Elegante linjer som lar seg integrere i nesten enhver interiørstil og arkitektur.

Se alle produkter

Innendørs kildesortering

Alt fra kildesortering til kontorlokaler og offentlige områder med store menneskemengder som flyplasser, stasjoner for offentlig transport, museer, sportsstadion, sykehus og handlesenter. Til felles kreves det avfallsløsninger som er robuste, sikre, men også elegante.

Se alle produkter

Kjøleskap for matavfall

Vi leverer kjøleskap for matavfallsbeholdere som er meget praktiske i bruk. Skapene kommer i flere ulike størrelser, se utvalg eller ta kontakt med oss.

Kategorier